MARİNE KARNABAHAR ÇİÇEKLERİ

0
53
MARİNE KARNABAHAR ÇİÇEKLERİ
MARİNE KARNABAHAR ÇİÇEKLERİ
  • 1 küçük boy karnabahar

Marine sosu için

  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 limonun rendelenmiş kabuğu
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 4-5 dal maydanoz 

Servis için

  • Limon dilimleri
  • Karnabaharı hafif diri kalacak şekilde haşlayın. Suyunu süzüp soğuması için kenara alın. Marine sosu için, kırmızı toz biber, kekik, rendelenmiş limon kabuğu, zeytinyağı ve ince kıydığınız maydanozu bir kasede karıştırın. 
  • Soğuyan karnabaharları ince doğrayın ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Üzerlerine marine sosundan gezdirip önceden ısıtılmış 220 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar yaklaşık 15 dakika pişirin. Limon dilimleri ile süsleyerek servis yapın.

sizlere www.sinophaber.com.tr farkıyla sunulmuştur

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here