ARAPSAÇLI KURU FASULYE

0
525
ARAPSAÇLI KURU FASULYE
ARAPSAÇLI KURU FASULYE
  • 2 su bardağı kuru fasulye
  • 250 g arapsaçı otu
  • 1 soğan
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 2 domates
  • 4~5 kurutulmuş domates
  • 1 kesme şeker
  • 3 su bardağı su
  • Tuz

Bir gece suda beklettiğiniz kuru fasulyeleri haşlayın. Suyunu süzüp kenara alın. Ayrı bir tencerede yemeklik doğradığınız soğanı zeytinyağında pembeleşinceye kadar soteleyin. Rendelediğiniz domates, haşladığınız kuru fasulye, küp doğradığınız kurutulmuş domates ve küp şekeri ilave edin. Suyu ekleyip tuz ile tatlandırın ve kısık ateşte 20 dakika pişirin. İri doğradığınız arapsaçı otlarını ekleyip 10 dakika daha pişirin ve ocaktan alın. Sıcak servis yapın.

sizlere www.sinophaber.com.tr farkıyla sunulmuştur

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.